MojWindows

ADATA na trh prináša nové DDR4 pamäťové moduly SPECTRIX D60G, ktoré pôsobia ako pomerne veľký výstrelok, nakoľko pri nich za hlavné lákadlo označuje najväčšiu časť tela pokrytú RGB podsvietením na trhu. Príznačne to označuje ako „najviac RGB na mm²“. Podsvietená časť totiž pokrýva až 60% celkového povrchu. Svetelné difuzéry sú extrémne široké a ničím nezakryté, takže dávajú vyniknúť mnohofarebnému „flow efektu“.

Používatelia, ktorí si vo svojich strojoch potrpia na „farbičky“, môžu vylepšiť svoje herné zážitky pomocou programovateľných svetelných efektov. Vyberať si je možné z niekoľkých rytmov blikania, nastaviť rýchlosť pulzovania, intenzitu podsvietenia a ďalšie parametre. Nastavenie je možné upravovať cez aplikáciu XPG RGB Sync. Pamäťový čip D60G tiež spolupracuje s RGB aplikáciami najvýznamnejších výrobcov základných dosiek.

Pri technických parametroch je uvedené, že pamäte so základnou frekvenciou 3000 MHz podporujú profily Intel XMP 2.0 a pretakovanie v rozsahu 3200 až 4133 MHz. Ich súčasťou je aj kovový chladič, ktorý má podľa výrobcu pomáhať celkovej stabilite a predlžovaniu životnosti. V predaji sa majú objaviť za cenu 132€ pri kite 2 x 8 GB.

25.04.2019

+