MojWindows

Aktualizované 26.3. 0:18 Bethesda cez oficiálny účet na Twitteri oznámila predĺženie akcie až do konca týždňa.

 

Aktualizované 23:02 Oficiálne potvrdené, prevádzka služieb bola obnovená. Pokiaľ akcia nebude predĺžená, čas na vyzdvihnutie hry by ste vďaka časovému posunu mali mať do 8. hodiny zajtrajšieho rána (26.3.).

Aktualizované 22:58 Hoci Bethesda zatiaľ neoznámila nič nové, na základe hlásení od používateľov a osobnej skúsenosti to vyzerá tak, že vyzdvihnutie kódu „TES25TH-MORROWIND“ konečne funguje.

Aktualizované 22:13 Na odstránení problémov sa stále pracuje, spomínaný je už konkrétne aj mechanizmus pre aplikovanie kódov.

Aktualizované 20:16 – služba bethesda.net aj launcher majú už niekoľkohodinový výpadok, takže promo kód nie je možné využiť, ani pokiaľ sa vám podarí prihlásiť. Akonáhle sa situácia zlepší, budem aktualizovať. Stav služieb môžete sledovať na tomto odkaze – https://bethesda.net/en/status


Bethesda dnes oslavuje 25. výročie obľúbenej série The Elder Scrolls, a ak sa poponáhľate tak z toho niečo môžete získať aj vy. Spoločnosť totiž úplne zadarmo rozdáva RPG hru The Elder Scrolls III: Morrowind. Akcia platí len dnes, preto skutočne netreba otáľať.

Pre jej získanie je potrebné vlastniť, prípadne si bezplatne vytvoriť, účet v službe Bethesda.net, a práve tam si následne cez darčekový kľúč „TES25TH-MORROWIND“ vyzdvihnúť spomínanú hru.

Okrem toho bežia v termíne od 28. marca do 3. apríla takzvané „dni bezplatného hrania“, kedy si môže každý úplne zadarmo vyskúšať hru Elder Scrolls Online.

26.03.2019

+