MojWindows

Ak obľubujete hry so silným príbehom, a hlavne ak patríte k fanúšikom hry Gone Home, nesmiete si nechať ujsť aktuálnu limitovanú akciu obchodu Humble Store. Počas najbližších dní, presnejšie povedané, do 24. marca do 18:00, totiž môžete úplne bezplatne získať titul Tacoma. Opäť ide o silnú „príbehovku“ od tvorcov spomínaného Gone Home, no tentokrát zo sci-fi prostredia.

Nejde o rozsiahly titul, bez problémov ho „zhltnete“ na jedno posedenie, no čo sa v tomto prípade skutočne počíta je príbeh a emócie. Tacoma patrí vo svojej kategórii medzi vydarené kúsky a medzi hráčmi i kritikmi sa teší z veľmi pozitívnych ohlasov. Obvykle sa predáva za 20€, no vďaka aktuálnej akcii ju môžete získať úplne zadarmo, a tomu sa len ťažko hovorí nie.

Pre získanie hry je nutné vlastniť konto v obchode Humble Store a musíte sa prihlásiť k odberu noviniek cez email. To je ale neskôr možné zrušiť, takže spamu sa báť netreba. Hru si následne stiahnete priamo do svojho počítača, tentokrát to nie je digitálna licencia. Okrem verzie pre Windows je k dispozícii aj pre Linux či Mac.

Díky za tip, Erik!

21.03.2019

+