Zverejnená aprílová nádielka bezplatných hier pre členov Xbox Live Gold

Koniec marca je už na spadnutie, a tak Microsoft zverejnil aprílový výber hier, ktoré si bezplatne budú môcť vychutnať predplatitelia služby Xbox Live Gold.

Klasicky sa môžu tešiť na vybranú štvoricu titulov. Dva sú určené pre konzolu Xbox One a dva pre Xbox 360. Staršie tituly však spadajú do programu spätnej kompatibility a dostupné teda budú aj pre Xbox One.

Ako obvykle platí, že hry budú predplatiteľom na stiahnutie dostupné len po obmedzenú dobu. V prípade Xbox 360 hier platí, že po vyzdvihnutí budú s vašim účtom prepojené natrvalo a hrať ich môžete aj po vypršaní predplateného Xbox Live Gold.

Súvisiacie články

„Ak si budete chcieť prevziať svoje hry, budete potrebovať zlaté členstvo Xbox Live. Hry na Xbox One môžete hrať, kým budete mať aktívne zlaté členstvo, a hry na Xbox 360 vám ostanú natrvalo,“ uvádza stránka technickej podpory.

  • The Technomancer – 1. až 30. apríl
  • Outcast – Second Contact – 16. apríl až 15. máj
  • Star Wars Battlefront II – 1. až 15. apríl
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2 – 16. až 30. apríl

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.