MojWindows

Testovací okruh „Slow“ pre opatrnejších používateľov, ktorí síce chcú vopred vyskúšať novinky z pripravovanej aktualizácie pre Windows 10, no zároveň chcú minimalizovať riziko, že narazia na vážne chyby, počas príprav súčasnej aktualizácie „April 2019 Update“ zíva prázdnotou.

Testovacích verzií sa zatiaľ dočkali „Insideri“ zapojení do okruhu „Fast“ a Microsoft dokonca zverejnil aj prvé ochutnávky z aktualizácie pre rok 2020 pre tých najodvážnejších v okruhu „Skip Ahead“, no na okruh „Slow“ ako keby zabudol.

Ešte pre rokom sa dušoval, že opatrnejší testeri budú nové zostavy dostávať podstatne rýchlejšie než to bolo zvykom, no na základe toho, čo sa deje v praxi, to vyzerá tak, že program Windows Insider zapadol do starých koľají.

Na to, že akosi stráca na svojom význame bol Microsoft upozornený aj cez sociálnu sieť Twitter, a práve vďaka tomu sa verejnosť konečne dozvedela dobrú správu. Pre okruh je pripravovaná vôbec prvá testovacia verzia aktualizácie „April 2019 Update“, ktorá vraj bude zverejnená čoskoro. Najskôr ale musí prejsť prvotnou skúškou v okruhu „Fast“.

O túto informáciu sa jeden z členov tímu, ktorý zodpovedá za Windows Insider Program, podelil ešte 14. februára. Keďže sa doteraz zatiaľ nič také nestalo, nie je celkom jasné, kedy testovacia verzia uzrie svetlo sveta.

23.02.2019

+