MojWindows

Xbox v rámci programu Games with Gold pre zlatých členov služby Xbox Live opäť prichystal zaujímavú ponuku. Predplatitelia sa môžu už tradične tešiť na celkom štyri tituly: dva pre Xbox One a dva pre Xbox 360, pričom hry pre Xbox 360 sú vďaka spätnej kompatibilite hrateľné aj na konzolách Xbox One.

Bloodstained: Curse of the Moon

Dostupnosť: 1.–28. 2. pre Xbox One

Zábava v parádnom retro štýle, to je hra Bloodstained: Curse of the Moon. Táto akčná adventúra, za ktorou stojí aj legendárny Kodži Igaraši, je duchovným pokračovateľom série klasických plošinoviek.

V priebehu hry môžete prepínať medzi rôznymi postavami s jedinečnými schopnosťami a cestovať s nimi krajinou plnou nástrah v boji proti démonom usídleným v zakázanom zámku.

Super Bomberman R

Dostupnosť: 16. 2.–15. 3. pre Xbox One

Pripravte sa na poriadnu porciu zábavy, pretože Super Bomberman R sa vracia a je ešte lepší! Osem hrdinkou sa vydáva do vesmíru, aby sa tu postavili utkali zlému imperátorovi Bugglerovi, no a na pomoc im prichádza dokonca aj Master Chief.

V exkluzívnej verzii pre Xbox One budete používať svoju špičkovú zbroj, ktorá vám pomôže vždy, keď pôjde do tuhého. V najlepšom Bombermanovi všetkých čias môžete hrať sami, alebo s kamarátom.

Assassin’s Creed Rogue

Dostupnosť: 1. 2.–15. 2. pre Xbox One a Xbox 360

Veľké historické dobrodružstvo pokračuje v hre Assassin’s Creed Rogue. Ocitnete sa v období francúzsko-indiánskej vojny v roli Shaya Patricka Cormacka, neohrozeného mladého asasína bez budúcnosti, ktorý sa kvôli tragédii postupne stane smrtiacim zabijakom a lovcom. Temná premena vašej postavy navždy ovplyvní budúcnosť celého bratstva.

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Dostupnosť: 16. 2.–28. 2. pre Xbox One a Xbox 360

Ovládnite umenie majstra Jediho. Tento klasický titul pre prvý model konzoly Xbox je príbehom nadšeného študenta, ktorý sa stretáva so známymi postavami zo Star Wars a navštevuje slávne miesta tohto fantastického sveta.

Na konci naňho však čaká osudové rozhodnutie: dobro a sloboda svetlej strany Sily, alebo mučivá príťažlivosť jej temnej strany?

30.01.2019

+