MojWindows

Nováčik medzi elektronickými obchodmi s hrami, Epic Games Store, pokračuje vo svojej snahe nových používateľov prilákať na bezplatné hry. Tie bude ponúkať počas celého roka 2019, pričom hry sa striedajú v intervale dvoch týždňov. To znamená, že máte vždy dva týždne na to, aby ste si hru vyzdvihli, predtým než ju nahradí ďalší bezplatný kúsok.

Od príchodu obchodu na trh až doteraz bolo možné získať hry Super Meat Boy, Subnautica a What Remains of Edith Finch. Vždy navyše platí, že pokiaľ si hru pridáte do svojho konta, zostane vám natrvalo. Počas roka 2019 si vďaka tomu môžete vybudovať celkom solídnu zbierku.

Aktuálne môžete až do 7. februára získať kolekciu hier The Jackbox Party Pack, ktorá v sebe zahŕňa päťku digitálnych spoločenských hier YOU DON’T KNOW JACK 2015, Fibbage XL, Drawful, Word Spud a Lie Swatter. V nich musíte rýchlo odpovedať na otázky alebo splniť inú úlohu, aby ste predbehli všetkých ostatných hráčov. Nejde síce o žiaden „áčkový“ titul, no o zábavu pri posedení s priateľmi máte určite postarané.

Do hrania sa môžu hráči zapojiť prostredníctvom počítačov, smartfónov aj tabletov a spoločne sa tak zabávať. Po tom, čo majiteľ hru na počítači spustí, ostatní sa priatelia môžu pripojiť cez webový prehliadač zadaním adresy http://jackbox.tv a potvrdením štvormiestneho kódu vygenerovaného pre danú skupinu.

28.01.2019

+