MojWindows

Vzhľadom na to, že programátori Microsoftu sa už nejaký ten čas venujú prácam na tohtoročnej jesennej aktualizácii pre Windows 10, spustený bol nábor pre testovací okruh Skip Ahead.

Prostredníctvom neho sa môže verejnosť zapojiť do testovania prvých predprodukčných verzií pripravovanej jesennej aktualizácie pre Windows 10, ktorá bude vo finálnej podobe dostupná až niekedy okolo októbra. Prvé testovacie verzie Windows 10 „Vanadium“ by pre Skip Ahead mali byť dostupné o niekoľko týždňov.

Keďže Microsoft potrebuje väčšinu „Insiderov“ udržať pri používaní nadchádzajúcej verzie „Windows 10 April 2019 Update“, okruh Skip Ahead prijíma len obmedzený počet ľudí. Každý, kto má záujem pridať sa, by to mal vykonať urýchlene, inak sa mu neujde miesto.

Počkať si potom pravdepodobne bude musieť, až kým sa testovacie verzie jesennej aktualizácie nedostanú do okruhu Fast Ring. K tomu typicky dochádza pár týždňov po oficiálnom vydaní tam momentálne testovanej aktualizácie.

Keďže aktualizácia „April 2019 Update“ by mala byť bežným používateľom sprístupnená niekedy počas apríla, prvé verzie jesennej aktualizácie budú pre testerov v okruhu Fast Ring dostupné zjavne až niekedy v máji.

31.01.2019

+