MojWindows

Populárna aplikácia pre prehrávanie videí z YouTube, myTube! je počas najbližších dňoch v akcii. Až do 7. januára si ju z ochodu Microsoft Store môžete stiahnuť úplne bezplatne.

Štandardne sa predáva za symbolických 0,99€ a dostupná je pre počítače, smartfóny, konzolu Xbox One, ba dokonca aj pre HoloLens či Surface Hub. Čo sa týka systému Windows, vo všeobecnosti patrí medzi tých najvydarenejších YouTube klientov a rozhodne si tak zaslúži pozornosť.

Tvorca jej venuje značnú pozornosť, pomerne pravidelne pridáva nové možnosti a opravuje odhalené chyby, čím ju takpovediac udržiava v dobrej kondícii. Nejaká tá chybička sa občas vynorí, hlavne vzhľadom na to, že na strane YouTube často dochádza k úpravám, no väčšinou nejde o nič svetoborné a neduhy sú pomerne rýchlo odstránené.

Medzi niektoré z množstva predností tohto YouTube klienta patria: možnosť stiahnuť si prehrávané video alebo audio, prehrávať čisto zvukovú stopu, čo príde vhod pokiaľ používate mobilné dáta a potrebujete šetriť alebo prehrávanie obsahu aj pri minimalizovaní aplikácie či uzamknutí obrazovky. Nechýba ani možnosť prehrávania v režime „miniprehrávača“ umiestneného v popredí obrazovky, respektíve na vrchu otvorených aplikácií.

Nedávno napríklad pribudla podpora pre Časovú os vo Windows 10 alebo zaujímavá funkcia „Rooms“, ktorá umožňuje súbežné sledovanie videí s priateľmi.

Ak o aplikáciu máte záujem, vyzdvihnite si ju v obchode Microsoft Store, kým akcia trvá. Nemáte čo stratiť, môžete iba získať. Ak sa vám myTube! zapáči, a napriek akcii by ste chceli tvorcu podporiť, využiť na to môžete dobrovoľné príspevky – „Donate“.

Náš tip
Skvelú plošinovku Super Meat Boy môžete získať úplne zadarmo

03.01.2019
Zdroj: OnMSFT

+