MojWindows

Elektronický obchod s hrami GameSessions prináša skvelú príležitosť ako môžete úplne bezplatne získať vynikajúcu chuťovku – Hitman: Absolution v plnej verzii. Prístup nebudete mať akurát k režimu Online Contract, čo má byť spôsobené tým, že serveri už nie sú v prevádzke.

V porovnaní s podobnými „rozdávačkami“ to však má jeden háčik, hoci drobný. Hru si musíte nielen vyzdvihnúť, ale aj nainštalovať a hrať minimálne po dobu piatich minút. Až potom sa z nej stane trvalá súčasť vášho účtu.

Na túto skutočnosť budete samozrejme upozornení, takže nemusíte hrať so stopkami v ruke. Táto „prekážka“ je ale vzhľadom na to, čo vlastne získate, skutočne drobnosťou.

Navyše, keď už budete mať hru nainštalovanú, rovno sa môžete pustiť do aktívneho hrania a naplno si užiť pokračovanie príbehu o holohlavom zabijakovi. Aj táto ponuka je samozrejme časovo obmedzená, no času je viac než dostatok – stihnúť to musíte do 13. februára.

V prípade, že už máte po krk inštalácie stále nových klientov pre rôzne obchody, za zníženú cenu 5€ si môžete zakúpiť kľúč pre Steam a hru s agentom 47 si aktivovať tam.

Náš tip
Adventúra What Remains of Edith Finch do 25. januára zadarmo
20.01.2019

+