MojWindows

Elektronické obchody s hrami už dlhšiu dobu v celkom pravidelných intervaloch organizujú rôzne akcie, počas ktorých doslova rozdávajú hry.

Tie je možné získať splnením jednoduchých úkonov ako vytvorenie bezplatného účtu, prihlásenie sa na odber newslettera prípadne strávením niekoľkých minút priamo v rozdávanej hre.

Svoju hernú knižnicu tak počas roka môžeme rozšíriť prakticky o desiatky rôznych titulov, a hoci niektoré z nich sú vydarené viac než iné, aspoň pár kúskov osloví takmer každého.

Navyše, akonáhle skončí jedna príležitosť, je otázkou len niekoľkých dní, kým sa vynorí ďalšia. Aktuálne, až do soboty, 26. januára – 19:00, sa do rozdávania pustil známy obchod Humble Store.

Získať môžete vydarenú adventúru Deponia: The Complete Journey, obohatenú o množstvo doplnkového obsahu. Podľa popisu tvorcov sa môžete tešiť na hraciu dobu v rozsahu približne 40 hodín, takže nejde o jednohubku, ktorú by ste zhltli na jedno posedenie.

Hra štandartne stojí 30€ a medzi hráčmi sa teší vysokému hodnoteniu – na Steame ju kladne hodnotí 89% hráčov. V každom prípade, malo by ísť o výborný prírastok pre vaše herné portfólio, tak sa poponáhľajte a hru si vyzdvihnite, kým sa to dá.

Podmienkou pre jej získanie je v tomto prípade bezplatný účet v obchode Humble Store a prihlásenie sa k odberu newslettera. Samozrejme, že po získaní hry sa môžete z odberu odhlásiť, čím sa vyhnete teoretickej emailovej záplave. Hra je rozdávaná v podobe licencie pre Steam, takže účet potrebujete mať aj tam.

Pre pripomenutie, až do 13. februára má podobnú akciu aj obchod GameSessions, získať tam môžete hru Hitman: Absolution.

25.01.2019

+