MojWindows

Aktualizované 11.2.2019

Microsoft už oficiálnou cestou zverejnil termín konania tohtoročnej konferencie Build 2019. Tá prebehne v dňoch od 6. do 8. mája. Informácie zo súťaže „Microsoft Graph Security Hackathon“ tak boli nesprávne o jeden deň.


Microsoft každoročne organizuje konferenciu Build, ktorá je síce primárne zameraná na vývojárov a technologické spoločnosti, no množstvo prezentovaných informácií má dosah aj na bežných používateľov produktov z dielne tohto giganta.

Hoci termín a miesto konania zatiaľ neboli oficiálne oznámené, vyzerá to tak, že Build 2019 bude po týchto stránkach prebiehať rovnako ako minulý rok. Aspoň to vyplýva zo súťaže „Microsoft Graph Security Hackathon“, ktorá momentálne prebieha pod záštitou Microsoftu.

V podmienkach predmetnej súťaže, konkrétne v sekcii s výhrami, je uvedené, že víťaz získa vstupenku na konferenciu Build 2019, ktorá prebehne v Seattli v termíne 7.-9. máj 2019.

Informácie vyzerajú vierohodne, kedže pochádzajú z dokumentov Microsoftu. Zároveň platí, že Build sa zvykne odohrávať približne v tomto termíne, typicky v San Franciscu alebo Seattli. Napriek tomu, do oficiálneho potvrdenia, ich treba brať s určitým nadhľadom.

Tento rok by sme sa mali dozvedieť o novinkách pre Windows 10, niečo viac o plánoch s prehliadačom Microsoft Edge, no spomínať sa možno bude aj platforma ARM, a pri troche šťastia aj ďalšia generácia headsetu HoloLens. Build je na to vhodným miestom.

Náš tip
Stručný súhrn najväčších noviniek z konferencie Build 2018

11.02.2019
Zdroj: Petri

+