MojWindows

V týchto dňoch opäť čelíme ďalšej dávke akcií, vďaka ktorým je možné získať bezplatne, no pritom natrvalo, nejakú tu hru. Zatiaľ čo What Remains of Edith Finch si môžete vyzdvihnúť až do 25. januára, v prípade aktuálne dostupného kúsku Blast Zone! Tournament sa musíte trošku poponáhľať.

Cez platformu Steam je táto hra, popisovaná ako „Bomberman s battle royal módom“, dostupná bezplatne len do 16. januára. Ak si ju stihnete do tohto termínu pridať do svojej hernej knižnice, zostane vám už natrvalo.

V režime viacerých hráčov sa proti sebe môže postaviť až 32 ľudí naprieč viac ako 280 mapami, no k dispozícii je aj 240 úrovňová kampaň pre tých, ktorým multiplayer nevonia. Hra sa nachádza v stave predbežného prístupu, takže ešte prechádza nejakou tou úpravou, no keďže je dostupná zadarmo, za skúšku stojí. V blízkej budúcnosti navyše dostane aj podporu medziplatformového hrania.

Dôjsť by k tomu malo už koncom februára, kedy vychádza finálna verzia pre Steam a konzoly Xbox One a PlayStation 4. Medziplatformová podpora podľa vyjadrení vývojárov prepojí hráčov na počítači s tými na jednej alebo druhej konzole. Ku vzájomnému prepojeniu konzolových rivalom bohužiaľ nedôjde.

13.01.2019

+