MojWindows

Ak by ste chceli svojej pracovnej ploche dodať trochu vianočného šmrncu, no nemáte chuť zdĺhavo vyhľadávať vhodné pozadia, siahnuť môžete po balíčkoch, ktoré zostavil Microsoft.

Winter Holiday Glow predstavuje výber 9-tich detailných záberov so sviatočnou tématikou. Bezplatne stiahnuť si ho môžete priamo z digitálneho obchodu Microsoft Store. Po inštalácii pre aplikovanie treba prejsť do systémových nastavení, konkrétne do sekcie Prispôsobenie-> Motívy.

Pozadie s nádhernou zasneženou krajinkou nájdete aj v ďalšom nedávno zverejnenom balíčku, tentokrát 18-dielnej selekcii tapiet Snowy Mountains.

V podobnom, ľadovom, duchu sa nesie aj balík Frosty Art. Avšak hlavnú úlohu tu nezohráva malebná krajina, ale detaily na kvetiny.

Ak zimy máte dosť za oknom, a nechce si ju pripomínať ešte aj na obrazovke svojho počítača, siahnuť môžete po letnom motíve v balíčku Field of Poppies, prípadne po dychberúcich snímkach lietadiel a nočnej oblohy.

Zabudnúť nesmieme ani na úžasný výber 18-tich tých najlepších snímok, ktoré počas roka priniesol Bing. Vďaka balíčku Best of Bing 2018 Exclusive môžete cestovať po celom svete priamo na svojej pracovnej ploche.

21.12.2018

+