MojWindows

K Logitechu, ktorý ešte v auguste začal predávať neštandardnú vertikálnu myš MX Vertical, sa teraz so svojim vlastným počinom z rovnakého súdka pripája ďalší výrobca – spoločnosť Trust Gaming.

Hoci sa v obidvoch prípadoch vychádza z rovnakého predpokladu pre zvýšenie ergonómie, Trust Gaming cieli skôr na herné publikum, než na pracantov. Vertikálnu myš REXX preto testoval aj hráč League of Legends Kolda z tímu Unicorns of Love, ktorý tvrdí, že vďaka „zvislému dizajnu môžete hrať pohodlne aj celé hodiny“.

Vertikálne prevedenie má rameno a zápästie držať v prirodzenej polohe a zabraňovať tak ich deformácií, pričom má eliminovať nepríjemné pocity a zvyšovať celkové pohodlie.

Myš Rexx je vybavená optickým herným senzorom Pixart PMW3325DB s citlivosťou až 10 000 DPI. Myš zároveň zaručuje maximálnu rýchlosť pohybu 100 palcov za sekundu, čo, ako uvádza výrobca, by pri pohybe ruky znamenalo akceleráciu s preťažením o sile až 20 G.

Sprievodný softvér umožňuje nastaviť 6 programovateľných tlačidiel podľa aktuálnych požiadaviek hráča, takže myš je možné prispôsobiť individuálne každej hre.

Na našom trhu je Trust Gaming GXT REXX už v predaji. Odporúčaná predajná cena je 39€. 

Zdroj: TS

05.12.2018

+