NAY Windows Roka 2018: Výsledky 3. kola a zoznam výhercov

Pred časom skončilo ďalšie kolo čitateľsko-používateľskej ankety NAY Windows Roka 2018, v ktorej sa o vašu priazeň uchádzajú zariadenia a produkty predstavené počas jednotlivých kvartálov tohto roka.

Do jesenného kola ankety NAY Windows Roka 2018 sa zapojilo 1187 hlasujúcich, ktorí svojimi hlasmi rozhodli o priebežných víťazoch postupujúcich do veľkého finále. Zároveň sa zapojili do súťaže o atraktívne ceny, a to už priamo hlasovaním, ako aj pozvaním svojich známych a priateľov.

Výsledky jesenného kola ankety NAY Windows Roka 2018

Hlasovanie v treťom kole ankety prebiehalo v termíne od 12. novembra do 13. decembra 2018, a to v štyroch samostatných kategóriách – Gaming, Moderné zariadenie pre firmy, Moderné zariadenie pre domácnosti a Hit sezóny.

Kategória Gaming

Do kategórie Gaming boli zaradené zariadenia určené primárne pre moderného hráča, ktorý sa svojej záľube venuje príležitostne, ale aj aktívnejším spôsobom.

  1. ASUS ROG Zephyrus S GX531 (26%)
  2. Acer Predator Triton 900 (21%)
  3. Lenovo Legion Y530 (20%)

Kategória Moderné zariadenie pre firmy

V kategórii Moderné zariadenie pre firmy sa o priazeň verejnosti v treťom kole ankety NAY Windows Roka 2018 uchádzalo celkovo 6 produktov. Síce ich spájal podobný výkonnostný štandard, spoločné zameranie na eleganciu, výdrž a prenositeľnosť, no každý z nich mal svoje unikátne črty.

  1. Dell Inspiron 15 7586 2v1 (27%)
  2. ASUS ZenBook Pro 15  (26%)
  3. Lenovo Yoga C930 (19%)

Súvisiacie články

Kategória Moderné zariadenie pre domácnosť

Kategória moderných zariadení do domácnosti, kde je pri výbere okrem ceny kľúčovým parametrom univerzálnosť produktu, ako aj jeho časová relevantnosť. Vo všeobecnosti totiž ide o  zariadenie, ktoré má slúžiť všetkým rodinným príslušníkom v časovom horizonte niekoľkých rokov.

  1. HP Spectre x360 (31%)
  2. ASUS VivoBook Flip 14 (18%)
  3. Dell Inspiron 14 5482  (15%)

Hit sezóny

V tejto kategórii sa proti sebe postavili produkty, ktoré rezonovali mediálnym svetom, no zároveň majú potenciál ponúknuť niečo svieže a unikátne, čo nadchne technologických nadšencov, uľahčí im to prácu alebo spríjemní zábavu.

  1. Lenovo Yoga Book C930 (31%)
  2. Dell XPS 15 koncept 2-in-1 (20%)
  3. ASUS ScreenPad (15%)

Zoznam výhercov

Každý, kto sa zapojil do ankety odovzdaním svojho hlasu, a prípadne aj pozvaním aspoň 5 nových hlasujúcich, bol po skončení tretieho kola zaradený do žrebovania o množstvo cien. Všetci hlasujúci zároveň zostávajú zaradení do žrebovania o hlavnú cenu, ktoré prebehne po skončení veľkého finále začiatkom roka 2019.

Zoznam výhercov, na ktorých sa usmialo šťastie nájdete nižšie, všetkým srdečne gratulujeme. Zároveň ďakujeme každému, kto sa zapojil a dúfame, že ankete zostanete verní aj v ďalších kolách.

  • Wireless Desktop 850 – Matúš Pandoš
  • Microsoft Sculpt Comfort Mouse – Vladimíra Galbavá
  • Office 365 –  Csilla Ibolya

Výhercov budeme počas prvého januárového týždňa 2019 kontaktovať na e-mailových adresách, ktoré použili pri registrácii do ankety.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.