MojWindows

Logitech ohlásil nový prírastok do svojho reproduktorového portfólia. Ide o reproduktorový systém Logitech Z607 5.1 Surround Sound s Bluetooth, ktorý popisuje ako cenovo výhodný reproduktorový systém s 5.1 kanálovým priestorovým zvukom, ktorý sa dá pripojiť ku všetkým zdrojom hudby.

Vďaka širokým možnostiam konektivity môžete počúvať zvuk z TV, telefónu alebo počítača cez Bluetooth alebo cez kábel s 3,5mm jack alebo RCA konektory. Môžete tiež prehrávať súbory z SD karty alebo USB disku a tiež prijímať vysielanie FM rádia.

Logitech uvádza, že systém Z607 so špičkovým výkonom 160 W a 5,25“ subwooferom prináša mohutný zvuk s čistými výškami a hlbokými, silnými basmi z akéhokoľvek zdroja zvuku. Systém je vybavený mimoriadne dlhými 6,2 m káblami pre zadné satelitné reproduktory, takže nebudete musieť presúvať nábytok v miestnosti, aby ste pre ne našli to správne miesto. 

Zvuk sa dá ovládať z ľubovoľného miesta v miestnosti (až zo vzdialenosti 10 metrov) pomocou kompaktného diaľkového ovládača s tlačidlami na prehrávanie, pozastavenie a preskakovanie skladieb, ovládanie hlasitosti, výber vstupov, prepínanie rozhlasových staníc a ďalšie funkcie.

Reproduktorový systém Logitech Z607 Surround Sound s Bluetooth bude na našom trhu dostupný od polovice novembra za 129€.

Zdroj: TS

08.11.2018

+