MojWindows

BlizzCon, sviatok všetkých fanúšikov Warcraftu, Stracraftu, Diabla a ďalšej produkcie z dielne Blizzard Entertainment, skončil len pred pár dňami a okrem viacerých očakávaných informácií i sklamaní, priniesol veľmi potešujúcu informáciu pre všetkých hráčov.

Až do 18. novembra môže každý záujemca prostredníctvom klienta Battle.net úplne bezplatne získať plnú verziu hry Destiny 2 v jej základnej verzii. Majitelia nových používateľských účtov, vytvorených po 2. novembri 2018 si však musia aktivovať dvojfaktorovú ochranu Blizzard SMS Protect, inak im hra vo forme bezplatného daru nebude sprístupnená.

Informácia o tom, že hra vám bola pridelená, sa zobrazí priamo po prihlásení do klienta Battle.net, stačí ju potvrdiť a následne sa môžete pustiť do hrania. Pripomíname, že ide o základnú verziu hry bez množstva rozšírení a rôznych doplnkov, ktoré boli sprístupnené od jej vydania. Nič to však nemení na skutočnosti, že túto jedinečnú akciu by ste si nemali nechať ujsť.

Myslelo sa aj na hráčov, ktorí Destiny 2 vlastnili už pred spustením tejto „rozdávacej akcie“. Tí dostanú exkluzívny herný predmet – špeciálny emblém oslavujúci výročie vydania hry.

Zdroj: Blizzard

08.11.2018

+