MojWindows

Do 19:00 zajtrajšieho večera (4.10.) je cez známy obchod Steam možné získať silne príbehovo orientovanú hru Orwell, a to úplne bezplatne. Stačí navštíviť webovú stránku s hrou, respektíve ju vyhľadať priamo cez klienta Steam a následne si ju len pridať do svojho herného katalógu, kde zostane natrvalo.

Ako napovedá samotný názov hry, ide o kúsok inšpirovaný tvorbou Georga Orwella. Autoritatívny štát, trestanie akýchkoľvek odporcov režimu a neustále sledovanie všetkých občanov, to všetko sa skĺbuje v tejto pokročilej špionážnej simulácii.

Hráč sa chopí role vládneho agenta, ktorý musí skúmať a vyhodnocovať dáta o sledovaných osobách, aby následne dokázal vyhodnotiť, či pre režim predstavujú hrozbu.

Hyperdrive Massacre zadarmo až do piatka

Okrem toho je rovnako cez Steam možné zadarmo získať aj multiplayerovú strieľačku Hyperdrive Massacre. V tomto prípade ale akcia prebieha o čosi dlhšie – až do piatka 5.10, konkrétne do 10. hodiny ráno. Cez oficiálne konto na sociálnej sieti Twitter o tom informovalo priamo vývojárske štúdio 34BigThings.

03.10.2018

+