MojWindows

Vyzerá to tak, že Microsoft svoj digitálny obchod v ostatných mesiacoch zobral do parády a postupne sa pripravuje na pridanie viacerých noviniek a vylepšení.

Len pred pár dňami oficiálne oznámil rozšírenie možností takzvaných darčekových nákupov, a na základe informácií, ktoré zverejnil portál Aggiornamenti Lumia, to vyzerá tak, že už čoskoro by sme sa mohli dočkať aj dlhodobo očakávaného zoznamu prianí, teda „wishlistu“.

Na základe takéhoto zoznamu, ktorí si sami spravujete, vás priatelia môžu obdarovať tou správnou hrou, prípadne budete informovaní, pokiaľ sa niektorá zo zaradených položiek aktuálne nachádza v zľave. Je teda priamo prepojená na darčekové nákupy, čo je celkom logické.

O tom, že Microsoft takúto možnosť do svojho digitálneho obchodu plánuje pridať sme sa dozvedeli ešte v septembri 2017, no v akcii sme ju doteraz nemali možnosť vidieť. To sa mení práve vďaka Aggiornamenti Lumia, ktorému sa podarilo do rúk získať zjavne testovaciu verziu Microsoft Store so zoznam želaní.

V krátkom videu preto aspoň čiastočne približuje, ako to celé bude vlastne vyzerať. Akékoľvek dodatočné informácie, vrátane možného dátumu vydania, bohužiaľ chýbajú.

22.10.2018

+