MojWindows

Forza Horizon 4, ďalší prírastok v populárnej sérii závodných hier, sa dnes celosvetovo dostal do predaja. Dostupná je pre počítače s Windows 10, ako aj konzoly Xbox One.

Už od piatku však bolo možné zakúpiť si špeciálny digitálny balíček Forza Horizon 4 Ultimate Edition s doplnkami ako Car Pass, balíček áut Formula Drift a Day One, a prístup k dvom plánovaným herným rozšíreniam.

V súvislosti s vydaním Forza Horizon 4 je dôležité vedieť to, že pokiaľ patríte k predplatiteľom služby Xbox Game Pass, tak do hrania sa môžete už môžete pustiť. Sériu Forza totiž zastrešuje vydavateľstvo Microsoft Studios, takže v hernom katalógu tejto služby je štandardná edícia dostupná v deň celosvetového vydania – dnes.

Do propagácie novej závodnej hry sa zapojil aj známy jazdec Ken Block, či Hafþór Björnsson, držiteľ titulu pre Najsilnejšieho muža sveta, ktorý sa preslávil ako „Hora“ zo seriálu Hra o tróny.

Ford Mustang ‚Hoonicorn‘ Kena Blocka je zároveň jedným zo 450 áut vo Forza Horizon 4, ktoré hráči môžu poriadne prehnať dychberúcou scenériou Veľkej Británie.

Náš tip
Tieto hry z ponuky Xbox Game Pass by ste mali vyskúšať

02.10.2018

+