MojWindows

Na tohtoročnú Microsoft Windows Roadshow 2018 v Žiline si zuby už netrpezlivo brúsia aj zástupcovia z radov spoločnosti HP. Okrem zaujímavej prednášky na tému „Počítače a tlačiarne od A po Z. Vyberie si každý“ nám bude spoločnosť počas celého trvania akcie robiť široké zastúpenie produktov z nového aj zabehnutého portfólia. Pôjde napríklad o prémiové notebooky radu HP ENVY, kúsky HP Pavilion, či herne orientované stroje OMEN by HP, v sprievode modelov s vecným označením HP 14 a HP 15.

Keďže sa aj počas samotnej prednášky smelo vrhneme do nevšednej oblasti tlačiarní, HP samozrejme vystaví viacero modelov z tejto oblasti, aby ste si z blízka mohli obzrieť to, o čom budete počuť z pódia. Pestré zastúpenie bude pozostávať z  tlačiarní pre domácu, ale aj kancelársku tlač. Na svoje si prídu zástancovia tradície – atramentu, no naprázdno neobídu ani priaznivci druhej strany – laserovej technológie.

Vidíme sa už v sobotu 22. septembra v nákupnom cente Aupark Žilina. Registrácia záujemcov o  účasť tento rok nie je povinná, vyžaduje sa len pre zapojenie do záverečného hlasovania a vykonať ju budete môcť aj priamo na mieste. Pokiaľ si to chcete uľahčiť, nájdete ju na oficiálnom webe akcie www.windowsroadshow.sk, po boku dodatočných informácií. Spolu so spoločnosťou HP sa na vás tešíme.

12.09.2018

+