MojWindows

Na Microsoft Windows Roadshows 2018 sa už tradične podieľa aj Tatra banka so svojimi technológiami v oblasti internetového a mobilného bankovníctva. Hlavnou témou v stánku Tatra banky bude univerzálna aplikácia Tatra banka Win10 pre internet banking na zariadeniach s operačným systémom Windows 10. Jej funkcionality vám priblížia samotní tvorcovia aplikácie, ktorí budú pripravení zodpovedať aj všetky vaše otázky o ostatných produktoch z portfólia.

Keďže bezpečnosť našich údajov je v dnešnej rýchlej online dobe extrémne dôležitá, od naslovovzatých odborníkov z Tatra banky sa dozviete viac o nastavení limitov na platobných kartách, o tom ako správne používať internetbanking, o výbere z bankomatu mobilom, o využití aplikácie VIAMO, a o čomkoľvek, čo vás bude zaujímať z oblasti mobilného a online bankovníctva. Pre návštevníkov budú navyše na stánku Tatra banky pripravené drobné darčeky!

Pozor organizačná zmena – navštíviť nás môžete až do záverečnej Auparku!

Narozdiel od predošlých ročníkov Microsoft Windows Roadshow, tentokrát akcia nekončí poslednou prednáškou, respektíve vyhodnotením súťaží. Všetky stánky totiž budú otvorené v priebehu celého dňa, nie iba počas trvania prednášok. Nemusíte sa tak ponáhľať, navštíviť nás môžete až do záverečnej Auparku.

Náš tip
Microsoft Windows Roadshow 2018 v Žiline, pozrite si program akcie a skvelé ceny!

Tatra banka

+