MojWindows

Sobota, 22. septembra, sa nezadržateľne blíži, a s ňou aj prvá tohtoročná Microsoft Windows Roadshow 2018, ktorá sa po prvýkrát uskutoční v rozsiahlych priestoroch nákupného centra Aupark Žilina. Keďže odpočítavame posledné dni do štartu, generálny partner akcie, spoločnosť Microsoft, pomaly balí kufre a vyráža na cesty, aby pre návštevníkov pripravila všetko potrebné od hardvérových produktov, cez prezentácie až po hernú zónu.

Stánok Microsoftu budu lemovať zaujímavé produkty rodiny Surface, po boku ktorých sa bude hrdo týčiť zástup sprievodných zariadení s operačným systémom Windows 10. Na konzolových nadšencov bude pripravená herná Xbox zóna, kde sa môžu pustiť do viac i menej známych hier pre Xbox One.

Okrem toho si fundovaní odborníci z Microsoftu pripravili trio prednášok, aby si návštevníci akcie odniesli aj nejaké tie zaujímavé a užitočné poznatky. Napríklad pôjde o tému „S moderným zariadením s Windows 10 toho zvládnete viac“, venovanú operačnému systému Windows 10 a jeho vychytávkam. K tomu sa pripojí prednáška venovaná konzolám Xbox One a nezabúda sa ani na informácie z prostredia balíka Office.

Vidíme sa už v sobotu 22. septembra v nákupnom cente Aupark Žilina. Registrácia záujemcov o účasť tento rok nie je povinná, vyžaduje sa len pre zapojenie do záverečného žrebovania a vykonať ju budete môcť aj priamo na mieste. Pokiaľ si to chcete uľahčiť, nájdete ju na oficiálnom webe akcie www.windowsroadshow.sk, po boku dodatočných informácií.

+