MojWindows

Takzvané „voľné víkendy“, kedy vývojárske štúdia umožňujú hráčom bezplatne vyskúšať niektoré zo svojich hier sa za ostatné roky stali veľmi populárnymi. Vďaka tomu sa aj počas tohto víkendu môžete naplno ponoriť do hrania známej taktickej akcie.

V termíne od 16. do 20. augusta je pre konzoly PlayStation 4 a Xbox One, ako aj pre počítače, bezplatne dostupná plná verzia intenzívnej taktickej strieľačky Rainbow Six Siege, a to bez akýchkoľvek kompromisov. Počas voľného víkendu budete mať prístup k všetkému obsahu z plnej verzie Standard Edition, vrátane každej mapy a módu pre online PVP režim a PVE režim Terrorist Hunt.

Na konzolách je vyžadované aktívne predplatné v službách Xbox Live Gold, respektíve PlayStation Plus, no na počítačoch stačí stiahnuť klienta Uplay.

Ak vás hra osloví a rozhodnete sa zakúpiť si ju, až do 27. augusta tak môžete urobiť s 50 až 60 % zľavou, podľa konkrétnej edície. Všetok postup dosiahnutý počas bezplatnej ochutnávky vám bude zachovaný a prenesený do zakúpenej hry.

Zaujímavé je, že momentálne už prebieha jedna výpredajová akcia na všetky dostupné edície Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Aktuálne zľavy na základnú  a Advanced Edition verziu prekonávajú tie, ktoré budú sprevádzať dni bezplatného hrania. Rozdiel predstavuje 10%.

V prípade edícií Gold a Complete Editions to ale zjavne bude naopak a lacnejšie tak budú až v rámci akcie súvisiacej s dňami bezplatného hrania.

Zdroj: Xbox

16.08.2018

+