MojWindows

Opäť sa ocitáme na sklonku mesiaca, čo znamená, že Microsoft zverejnil prehľad toho, čo na predplatiteľov služby Xbox Live Gold čaká počas najbližších týždňov.

Ako obvykle sa môžu tešiť na štvoricu hier – 2 pre Xbox One a 2 pre Xbox 360, ktoré sú ale vďaka spätnej kompatibilite rodiny Xbox One, hrateľné aj na nových konzolách.

Od 1. septembra sa bezplatne pustia do skúmania zákutí nápravného systému v hre Prison Architect, pričom v tomto období si na svoje prídu aj fanúšikovia legendárneho univerza Hviezdne vojny v kombinácii so svetom postavičiek LEGO. Čaká na nich totiž LEGO Star Wars III: The Clone Wars, hra vydaná pre Xbox 360.

Od polovice septembra bude pre Xbox One k dispozícii akčné sci-fi Livelock s príjemným kooperatívnym režimom. K tomu sa pridá aj retro kolekcia hier Sega Vintage Collection: Monster World, ktorá ponúkne svieži pohľad na ikonické hry časov nie tak dávno minulých.

Pokiaľ ste čakali mesiac plný „áčkových“ titulov, septembrová ponuka Games with Gold vás asi príliš nenadchne. Značné sklamanie podčiarkuje aj fakt, že majitelia konkurenčnej konzoly sa budú radovať z kvalitných kúskov God of War 3 a Destiny 2.

30.08.2018

+