MojWindows

Napriek tomu, že informácie o druhej generácii gamepadu Xbox Elite sa dostali do obehu už mesiace pred tohtoročným herným veľtrhom E3 2018, kde mal Microsoft veľkú prezentáciu, predstavenia tohto produktu sme sa doteraz nedočkali. Stále je tu však šanca, hoci malá, že ho ešte tento rok predsa len uvidíme.

V aktuálnom príspevku na oficiálnom blogu gigant informoval o pripravovanom odhalení nových „hardvérových produktov a príslušenstva pre Xbox“. Prebehnúť to má už budúci mesiac, 21. augusta, počas ďalšej veľkej hernej udalosti – Gamescom 2018.

Po boku softvérových noviniek z nadchádzajúcich aktualizácií pre konzoly rodiny Xbox One a vylepšení pre hry, by sme sa tak teoreticky mohli dočkať aj spomínaného gamepadu. Pokiaľ k tomu skutočne dôjde, bude to vítaným prekvapením. Žiadne bližšie informácie o očakávaných novinkách uvedené neboli a pôvodný text bol navyše upravený, nakoľko pri prvotnom zverejnení malo dôjsť k chybe.

Namiesto časti o „novom hardvéry a príslušentve“ tam aktuálne nájdeme vyjadrenie o „nových baleniach Xbox One a príslušenstve“. Hoci asi nikto neočakával informácie ohľadom nadchádzajúcej generácie konzol Xbox, vzhľadom na úpravu textu zostáva len dúfať, že uvidíme niečo zaujímavejšie, než len Xbox One S a Xbox One X v baleniach s novými hrami, či existujúce príslušesntvo v nových farbách.

19.07.2018

+