MojWindows

Microsoft po kritike zo strany testerov zapojených do okruhu „Slow“, ktorí upozornili, že novinky sa k nim dostávajú až príliš sporadicky, prisľúbil, že situácia sa čoskoro zmení k lepšiu.

Počas aktuálne pripravovanej aktualizácie „Redstone 5“ má byť opatrnejším testerom sprístupnených viacero systémových aktualizácií, v rámci ktorých budú môcť podrobne vyskúšať nadchádzajúce novinky. Situácia sa ale k lepšiemu reálne obrátila až tento týždeň, kedy bola pre spomínaný okruh vydaná prvá testovacia verzia 17692.1004.

Testeri, ktorí nechcú prehnane riskovať, si teraz konečne môžu vyskúšať záplavu, pre nich úplne nových, funkcií a vylepšení. Navyše systém má byť v tejto verzii uhladenejší a prítomných má byť len málo nedostatkov.

Práve kvôli dodatočným úpravám trvalo jeho vydanie citeľne dlhšie, a zároveň to vysvetľuje aj mierne odlišné označenie, než niesla verzia určená pre okruh „Fast“. Jen Gentelman z Microsoftu zároveň pre opatrných testerov pripravila zoznam vylepšení, na ktoré sa môžu tešiť a mali by im venovať pozornosť.

Pripravovaná aktualizácia je stále známa len pod kódovým označením „Redstone 5“. Pokiaľ Microsoft dodrží svoju zaužívanú schému pre vydávanie veľkých aktualizácií, dočkáme sa jej niekedy na jeseň – september/október.

Náš tip
Microsoft po rokoch prezradil, prečo skladací tablet Courier dostal stopku

06.07.2018

+