MojWindows

Lenovo podľa dostupných informácií pracuje na novom kompaktnom zariadení s označením IdeaPad D330. Ide o 10,1-palcový tablet s pripojiteľnou klávesnicou, ktorý by sa mal na trh dostať v dohľadnej dobe. Predpokladá sa, že oficiálne predstavenie prebehne počas tohtoročnej výstavy IFA 2018 koncom augusta.

Zmienka o produkcii tohto zariadenia sa ale nachádza priamo v dokumentoch spoločnosti a k dnešnému dňu je dostupných aj niekoľko základných informácií a produktových snímok. Novinka bude vybavená 10,1-palcovou obrazovkou s rozlíšením 1920 x 1200 pixelov, prirodzene s podporou dotykového ovládania.

IdeaPad D330

Zariadenie bude možné používať vo viacerých režimoch, podobne ako to je v prípade produktoch zo série Yoga. Obrazovka by teda mala byť otočitelná v rozsahu 180 stupňov, podľa toho ako bude tabletová časť pripojená k základni – klávesnici.

Známych je aj niekoľko detailov o hardvérovej, aj celkovej výbave. V útrobách má byť osadený štvorjadrový procesor Intel Pentium Silver N5000. Počíta sa s použitím moderného portu USB typu C, dvojicou USB portov tradičnej veľkosti a chýbať nemôže ani 3,5 mm audio jack.

IdeaPad D330

Po stránke konektivity je spomínaná Wi-Fi, Bluetooth 4.2 a podpora pre 4G LTE siete. Okrem toho, že na tele tabletu nemá chýbať dvojica kamier a operačným systémom bude Windows 10, nateraz nie sú dostupné žiadne ďalšie informácie.

Zdroj: Liliputing

11.07.2018

+