MojWindows

ADATA sa tento týždeň pripomína s novým radom „nabíjacích“ produktov pre všetkých, ktorí potrebujú riešenia pre praktické „kŕmenie“ svojich na energiu náročných zariadení.

Novinkami v skupine nabíjacích produktov ADATA sú CW0100, podložka pre bezdrôtové nabíjanie certifikovaná pre Qi, auto nabíjačky CV0525 a CV0172 a nabíjacia stanica CU0480QC.

Bezdrôtová nabíjacia podložka CW0100 – rýchle bezdrôtové nabíjanie v štíhlom tele

ADATA CW0100 je bezdrôtová nabíjacia podložka, ktorá zvláda nabíjanie s výkonom až 10 W. Rýchle nabíjanie skráti podľa výrobcu nabíjacie časy potenciálne až o hodinu.

CW0100 spĺňa požiadavky normy Qi, čo okrem iného znamená, že obsahuje ochranné mechanizmy. Pokiaľ na ňu napríklad položíte kovové predmety, ako drobné mince, okamžite preruší nabíjanie, aby nedošlo k prehriatiu podložky.

Elegantné telo s príjemnou hrúbkou 7,5 mm je vyrobené zo zliatiny zinku a obsahuje tiež indikačnú diódu, ktorá jasne informuje o priebehu nabíjania.

Nabíjačky do auta CV0525 a CV0172 – jednoduché nabíjanie na cestách

Autonabíjačka CV0525 sa postará o to, že na výlete nikto nezostane bez energie. Je vybavená hneď piatimi USB portami: dvomi prednými pre vodiča a spolujazdca na prednom sedadle, a tromi, ktoré môžu byť pomocou predlžovacích káblov privedené až k pasažierom na zadných sedadlách.

CV0525 podporuje Quick Charge 3.0, takže dokáže nabiť [podporovaný] telefón z 0 na 80 % za približne 35 minút. Nabíjačka navyše pozná, koľko je k nej pripojených zariadení, takže zaistí optimálny nabíjací prúd a súčasne zabráni prehrievaniu.

Pre menej náročných vodičov ponúka ADATA nabíjačku CV0172, ktorá je vybavená dvomi USB portami. Tie dodávajú výstupný prúd až 2,4 A, takže nabíjajú pripojené zariadenie dostatočne rýchlo. Nabíjačka je tenká len 6 cm a vyznačuje sa lesklým čiernym povrchom, čo elegantne zapadne do interiéru každého vozidla. Pre ochranu používateľov obsahuje ochranu proti vysokému napätiu, vysokému prúdu, prehriatiu a skratu.

Nabíjacia stanica CU0480QC – všestranné riešenie s rôznymi USB portami

Nabíjacia stanica ADATA CU0480QCm8 byť praktickým pomocníkom pre všetkých, ktorí bojujú s neustále sa zamotávajúcimi USB káblami. Vybavená je piatimi USB portami, z toho jeden je typu USB-A s podporou Quick Charge 3.0, tri sú štandardné USB-A a jeden USB Type-C.

Rovnako ako spomínané nabíjačky do auta, aj táto stanica dokáže inteligentne rozpoznať, koľko zariadení je práve nabíjaných, takže zvolí optimálny nabíjací prúd. Protišmyková úprava spodnej strany navyše zaistí požadovanú stabilitu na väčšine povrchov. O priebehu nabíjania informuje LED dióda.

Informácie o cene a dostupnosti nových produktov ADATA neuviedla.

27.07.2018

+