MojWindows

U vybraných predajcov získate oddnes do 10.6., pri kúpe novej konzoly Xbox One X, hru Red Dead Redemption úplne zadarmo. V Red Dead Redemption Divokému západu odzvonilo. Keď sa rodine Johna Marstona vyhrážajú federálni agenti, je bývalý pištoľník donútený siahnuť opäť po zbrani a dolapiť celý gang kriminálnikov, ktorých kedysi nazýval priateľmi.

Iba na Xbox One si môžete užiť tie najlepšie hry minulosti, prítomnosti aj budúcnosti. Zahrajte si Red Dead Redemption prostredníctvom Spätnej kompatibility ako nikdy predtým v úžasnom 4K rozlíšení na Xbox One X.

V ponuke Xbox je viac ako 100 hier vylepšených pre konzolu Xbox One X, ktoré boli aktualizované alebo vytvorené tak, aby využili potenciál najvýkonnejšej konzoly na svete. S podporou vyšších rozlíšení, s vylepšenými detailmi, textúrami a lepšími efektami nikdy nevyzerali lepšie.

Sledujte Blu-ray filmy a streamujte v 4K rozlíšení s úžasnou grafikou, podporou HDR, špičkovým zvukom a ponorte sa do skutočných 4K herných svetov na najvýkonnejšej hernej konzole. Xbox One X je v predaji za odhadovanú maloobchodnú cenu 499 €.

Microsoft síce v tlačovej správe vyzdvihuje prednosti svojej najnovšej konzoly Xbox One X, no zoznam predajcov, u ktorých akcia prebieha, neuvádza.

Zdroj: TS

+