Microsoft začal s verejným testovaním nových avatarov pre Xbox One

Dlhé čakanie na nových avatarov pre konzoly Xbox One sa pomaly, ale isto blíži ku koncu. Po tom, čo ich Microsoft pôvodne prezentoval na hernom veľtrhu E3 2017 s očakávaným termínom uvedenia na jeseň 2017, síce došlo k značnému odkladu, no dnes ich už konečne testuje verejnosť, a to v takmer finálnej verzii.

Členom programu Xbox Insider v okruhu Xbox Alpha bola sprístupnená beta verzia aplikácie „Xbox Avatar Editor“, pomocou ktorej môžu k novým postavičkám pristupovať a rôznym spôsobom ich upravovať.

Microsoft sa pri návrhu nového systému zameral práve na to, aby virtuálne postavičky ponúkali prakticky neobmedzené možnosti a každý hráč si dokázal vytvoriť unikátneho avatara presne podľa svojich preferencií.

Čo sa týka celého „Avatar systému“, zatiaľ ide len o čiastočnú implementáciu. Niektoré prvky preto stále chýbajú a hoci je nových avatarov možné vytvárať, ich použitie zatiaľ nie je dostupné.

Súvisiacie články

Microsoft na oficiálnom blogu informuje, že plnohodnotná implementácia prebehne už čoskoro, neuvádza však žiaden konkrétny termín.

Zdroj: Microsoft

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.