MojWindows

Po tom, čo Microsoft prezentoval novú hru Fireteam Raven, postavenú na Halo univerze, určenú pre herné automaty, časť fanúšikovskej komunity vyslovila svoje obavy, že vývojári zo štúdia 343 Industries sa podobnými projektami zbytočne rozptyľujú a svoj čas by radšej mali venovať práci na ďalšom pokračovaní tradičných Halo hier pre konzoly.

Komunitný riaditeľ Brian Jarrard z 343 Industries sa preto prostredníctvom sociálnej siete Twitter rozhodol objasniť situáciu. Všetkých fanúšikov informoval, že Fireteam Raven nie je ich projektom a na ďalšie Halo pre konzoly, ktoré je už vyvíjané, tak má nulový vplyv. Hru pre herné automatiky totiž mali pod taktovkou spoločnosti Raw Thrills a Play Mechanix.

Nakoľko práce na novej hre boli týmto spôsobom potvrdené a Halo 5: Guardians má už takmer tri roky, očakáva sa, že Halo bude súčasťou veľkej Xbox prezentácie na tohtoročnom veľtrhu E3. Brad Sams z portálu Thurrot pred časom informoval, že tohtoročná novinka by mala niesť názov Halo Infinity. Bližšie informácie známe nie sú, a tak budeme musieť ešte pár dní počkať.

07.06.2018

+