MojWindows

Logitech G, podznačka firmy Logitech orientovaná na výrobu herného príslušenstva, dnes ohlásila predaj novej mechanickej klávesnice Logitech G512 a nový mechanický herný spínač GX Blue, ktorý bude dostupný aj v staršej klávesnici Logitech G513.

Novinka Logitech G512 má podľa vyjadrení výrobcu vychádzať z oceňovaného dizajnu modelov G413 a G513. Dostupná bude v troch verziách, podľa typu použitých spínačov – Tactile, Linear a GX Blue.

Spínače Tactile majú dobre rozpoznateľnú hmatovú odozvu pre hráčov, ktorí uprednostňujú priamu spätnú väzbu, zatiaľ čo verzia Linear ponúka plynulé stlačenie klávesov. Nový spínač GX Blue vydáva pri aktivácii zvuk „cvaknutia“, takže jeho stlačenie môžete nielen cítiť, ale aj počuť.

Logitech G512

Klávesnica Logitech G512 je vybavená technológiou Logitech G LIGHTSYNC, teda pokročilým systémom RGB podsvietenia. Pomocou bezplatného programu Logitech Gaming Software (LGS) je možné vytvárať svetelné efekty a animácie z približne 16,8 miliónom farieb v štyroch svetelných zónach.

Logitech dodáva, že klávesnica má elegantný vzhľad a tenké, avšak veľmi pevné a odolné telo z eloxovanej hliníkovej zliatiny 5052 používanej v leteckom priemysle.

Logitech G512

Vybavená je portom USB 2.0 na zaistenie plnohodnotného napájania a prenosu dát.

Klávesnica Logitech G512 s možnosťou voľby spínačov Tactile, Linear alebo GX Blue by mala byť k dispozícii u predajcov na celom svete od júna 2018 za cenu 129 €.

Logitech G513 so spínačmi GX Blue sa má do predaja dostať v rovnakom období, akurát za predajnú cenu 179 €.

Logitech G512

Zdroj: TS

12.06.2018

+