MojWindows

Forza Horizon 3 patrí medzi najúspešnejšie hry vydané pod záštitou Microsoft Studio a za ostatné roky ju sprevádzalo viacero rozširujúcich balíčkov s herným obsahom a autami. Až teraz, pri ohlásení ďalšieho pokračovania s prostým názvom Forza Horizon 4 sme sa ale dozvedeli, ako veľmi úspešná táto hra vlastne bola.

Kreatívny riaditeľ Ralph Fulton zo štúdia Playground Games v rozhovore pre portál IGN pri otázke na úspech série Forza prezradil, že titul Forza Horizon 3 si doteraz zahralo viac než 9 miliónov ľudí, čo je omnoho väčší úspech, než vôbec očakávali pri uvedení hry na trh.

Do tohto čísla síce spadajú hráči na počítačoch aj konzolách Xbox One a navyše nejde o počet predaných kusov, no napriek tomu je veľmi pôsobivé. Závodné hry zo série Forza patria v konzolovom svete medzi obľubované a oceňované kúsky, takže očakávania pre ďalších prírastok sú pomerne vysoké.

Ak ste ešte nemali možnosť vyskúšať hry Forza, môžete siahnuť po demoverzii Forza Horizon 3 Demo, prípadne po hre Forza Motorsport 6: Apex a na vlastnej koži si vyskúšať, o čom celé vlastne je.

Náš tip
Vývojárska verzia Forza Horizon 3 omylom vypustená do obehu

Zdroj: IGN

13.06.2018

+