MojWindows

Dell pokračuje v rozširovaní svojho hráčskeho portfólia. Pod značkou Alienware predstavil na nedávnom expe E3 v Los Angeles vlastný bezdrôtový zvukový headset a novú myš s logom mimozemšťana, ktoré sú špeciálne vyvinuté pre elitných hráčov.

Bezdrôtový headset AW988

Po uvedení klávesnice, myši a monitora pod vlastnou značkou prichádza tento rok Alienware s originálnou bezdrôtovou sadou. Slúchadlá sú skonštruované tak, aby do posledného detailu vyhoveli najnáročnejším.

Konštrukcia umožňuje nastaviť vzdialenosť mikrofónu od úst takže nedochádza k rušeniu okolitým zvukmi, cez zabudovaný mix je možné ovládať hlasitosť ľudskej reči alebo herného prostredia a hlasové notifikácie upozorňujú na stav batérie a úroveň bezdrôtového signálu.

Headset pôsobí odolným dojmom, no pritom sa podarilo minimalizovať jeho váhu, takže jeho nosenie je pohodlné aj počas dlhých herných maratónov. Most slúchadiel je dostatočne široký a flexibilný, tak aby dobre sadol na akýkoľvek tvar hlavy. Ovládacie prvky sú ľahko dostupné a na ich použitie stačí jeden prst.

Otočné mušle sú z funkčného materiálu, ktorý odvádza teplo. Fanúšikovia Alienware ocenia ikonické dizajnové prvky, ktoré je možné prispôsobiť pomocou nástroja AlienFX známeho z iných zariadení značky.

Slúchadlá budú dostupné na európskom trhu v polovici júna za cenu okolo 199€.

Dell AW988

Nová elitná myš AW959

Druhá generácia responzívnej myši Alienware spája ikonický dizajn a prémiové materiály. Zdokonalené telo zariadenia je možné modulovať, niektoré časti šasi sú odnímateľné a dajú sa zameniť. Jeho súčasťou sú aj 5-gramové závažia, ktoré je možné pridávať a odoberať.

Výsledkom má byť myš, ktorá padne do ruky a sedí na akomkoľvek povrchu, takže hráč má absolútnu kontrolu nad pohybom kurzora a rýchlosťou.

Myš ponúka päť úrovní DPI, 11 programovateľných tlačidiel, podsvietenie AlienFX so 130 pripravenými témami a dizajn, ktorý nesie rukopis značky Alienware. Do predaja sa má dostať počas augusta 2018.

Dell AW959

+