MojWindows

Samsung začiatkom júna na slovenskom trhu začne predávať novú sériu pamäťových microSDHC/microSDXC kariet PRO Endurance so zvýšenou životnosťou.

Séria PRO Endurance je špeciálne určená pre zákazníkov v spotrebnom a B2B segmente, ktorí používajú náročné systémy s videonahrávaním, ako sú dozorné a bezpečnostné kamery, osobné kamery či kamery do auta, a zaručuje rýchlu a stabilnú tvorbu nepretržitého záznamu.

Podporuje rýchlosť čítania až 100 MB/s a vďaka rýchlosti zápisu až 20 MB/s dovoľuje nahrávať záznam v rozlíšení Full HD. Nové karty Samsung PRO Endurance budú na Slovensku dostupné za odporúčané maloobchodné ceny 24,79 € za 32 GB verziu, 46,89 € za 64 GB verziu a 86,19 € za 128 GB verziu.

Samsung uvádza, že v porovnaní s predchádzajúcimi typmi kariet zameraných na rýchle čítanie aj zápis ponúkajú pamäťové karty Samsung PRO Endurance na základe testovania schopnosti nepretržitého nahrávania až 25-krát dlhšiu životnosť.

Karta Samsung PRO Endurance navyše bola navrhnutá tak, aby odolala nepriaznivému prostrediu, a je vybavená ochranou 4-Proof , čo označuje odolnosť voči vode, extrémnym teplotám, magnetickému poľu a röntgenovému žiareniu.

Hlavné špecifikácie kariet PRO Endurance

17.05.2018

+