MojWindows

Kontroverzná hra No Man’s Sky vychádza pre konzoly Xbox One 24. júla. V najnovšej časti relácie Inside Xbox o tom informovali priamo zástupcovia vývojárskeho štúdia Hello Games.

Hra pôvodne vyšla v roku 2016 pre počítače a exkluzívne konzolu PlayStation 4. Odvtedy sa dočkala viacerých opravných a obsahových aktualizácií, ktorými sa vývojári snažil napraviť pošramotenú povesť, čo sa im vcelku podarilo.

Nebude žiadnym prekvapením, že verzia pre Xbox One bude pri vydaní obsahovať všetky doterajšie aktualizácie, ako aj najväčšie z doterajších rozšírení – No Man’s Sky: Next, ktoré je momentálne pripravované.

Do hry bude konečne zavedený plnohodnotný režim viacerých hráčov, kedy sa skupiny priateľov môžu spojiť a spoločne vydať na dobrodružstvá naprieč vesmírom, budovať základne alebo sa blázniť vo vesmírnych pretekoch. Hráčov bude možné stretnúť aj náhodne počas potuliek, čo sa môže premeniť na nové priateľstvo, ale aj na boj o holý život.

Vývojári prisľúbili zverejnenie viacerých podrobností počas nadchádzajúcich mesiacov. Verzia pre Xbox One sa bude predávať za 50€ a dostupné budú vylepšenia pre konzolu Xbox One X, kde bude bežať v 4K rozlíšení.

Náš tip
Minecraft na starších konzolách stráca podporu, Update Aquatic je poslednou novinkou
18.05.2018

+