MojWindows

Divízia Xbox zas a znova nesklamala s načasovaním a všetci priaznivci konzolového hrania, či už na Xbox 360 alebo na niektorej konzole z rodiny Xbox One, si tento víkend môžu užiť hranie so svojimi priateľmi aj bez aktívneho predplatného Xbox Live Gold.

V termíne od 17. do 20. mája je totiž online multiplayer dostupný pre všetkých bezplatne. Pokiaľ by ste náhodou nevlastnili žiadnu hru s režimom pre viacerých hráčov, nezúfajte a siahnite po taktickej akcii Rainbow Six Siege, ktorá sa momentálne teší z dní bezplatného hrania.

Cez víkend zadarmo aj Fallout 4

Hoci možnosť využívať multiplayer vám v prípade tohto kúsku užitočná nebude, pokiaľ ste ešte nemali príležitosť, určite využite aj dni bezplatného hrania pre Fallout 4. Táto už odštartovala a prebieha až do 21. mája. Vzťahuje sa výhradne na konzolovú verziu pre Xbox One.

Ak by sa vám táto postapokalyptické RPG zapáčilo, zakúpiť si ho môžete cez Xbox Store za zvýhodnenú cenu 15€. Znížená bola aj cena verzie Fallout 4: Game of the Year Edition, ktorá obsahuje 6 rozširujúcich balíčkov a predáva sa za 46,89€. Fallout 4 na bezplatné hranie nájdete priamo v digitálnom obchode na konzole, prípadne môžete kliknúť na tento odkaz.

Na čo je predplatné Xbox Live Gold?

Na konzolách rodiny Xbox je toto predplatné s mesačným poplatkom potrebné pre využívanie režimu viacerých hráčov. Inak povedané, bez neho si online nezahráte.

Ako pridanú hodnotu k nemu ale Microsoft každý mesiac cez program Games with Gold rozdáva štvoricu bezplatných hier – májová ponuka. Zlatí členovia Xbox Live majú navyše prístup k rôznym akciám a dodatočnej zľave na hry a ďalší obsah.

Náš tip
Legendárny Crash Bandicoot v lete dorazí na počítače a Xbox One, hneď v trilógii
18.05.2018

+