MojWindows

Na konzoly rodiny Xbox One sa tento rok nedostane len legendárny Crash Bandicoot, ale aj ďalšia ikonická postava plošinoviek – fialový dráčik Spyro. Vydavateľstvo Activision potvrdilo, že remastrovaná kolekcia Spyro Reignited Trilogy vychádza pre konzoly PlayStation 4 a Xbox One už 21. septembra.

Za cenu 40€ v nej nájdeme všetky tri diely pôvodnej série – Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage a Spyro: Year of the Dragon, ktoré pôvodne vyšli pre konzolu PlayStation. Celkovo sa môžeme tešiť na viac ako 100 úrovní, množstvo vylepšení, či už grafických alebo herných, ale aj na pôvodného dabéra Toma Kennyho.

Spomína sa napríklad vylepšené ovládanie, prepracované videoscény, systém automatického ukladania, či lepšie ovládanie pohľadu kamery alebo rýchle cestovanie.

Vývojári sa ale nechali počuť, že ich cieľom je zachovať vernosť čaru originálnej série, ktorej chcú vdýchnuť nový život bez zbytočných úprav. Všetky úrovne tak majú byť vytvorené presne podľa tých pôvodných, akurát vyzerajú podstatne lepšie.

Hoci hry prejdú od základov vizuálnou zmenou a modernizáciou, počíta sa aj s dodatočnými grafickými vylepšeniami pre konzoly Xbox One X, ako aj PlayStation 4 Pro, ktoré disponujú podstatne vyšším výpočtovým výkonom ako ich starší súrodenci.

Kolekciu Spyro Reignited Trilogy si v prípade záujmu už môžete predobjednať prostredníctvom obchodu Microsoft Store.

Náš tip
Shadow of the Tomb Raider, záver trilógie o Lare Croft, vychádza 14. septembra
08.04.2018

+