MojWindows

Microsoft počas tohto týždňa po dlhej dobe zverejnil pre členov programu Windows Insider zaradených v aktualizačnom okruhu Slow Ring novú testovaciu zostavu, konkrétne 17115. Pre testerov v tomto okruhu ide o poriadne veľkú správu.

Od začiatku testovania aktualizácie „Redstone 4“ totiž ide celkovo len o tretiu zostavu pre opatrnejších testerov, pričom tá predošlá bola vydaná ešte v januári. Vzhľadom na to sa teraz po jej inštalácii dostanú k poriadnej dávke noviniek, ktoré môžu podrobne testovať s podstatne lepšou stabilitou ako ich kolegovia z okruhu Fast Ring.

Táto testovacia zostava bola zároveň zverejnená vo forme úboru ISO, ktorý je možné stiahnuť prostredníctvom oficiálnej stránky po prihlásení k Microsoft účtu zapojeného do programu Windows Insider. Súbory ISO sú pre členov programu Windows Insider vydávané nepravidelne, spravidla pokiaľ ide o jednu zo stabilnejších verzií systému, prípadne je vysoká pravdepodobnosť, že množstvo testerov sa bude chcieť pustiť do ručnej inštalácie.

Dostupnosť obrazov diskov poteší hlavne ľudí, ktorí mali problém s inštaláciou cez službu Windows Update a potrebujú teda vykonať ručnú inštaláciu. Dobré je aj to, že nie je nutné vykonať čistú inštaláciu systému, ale stačí zvoliť možnosť inovácie, kedy sa používateľovi všetky súbory zachovajú.

Náš tip
Ako pracovať s obrazmi disku ISO a IMG vo Windows 10 | Návod
14.03.2018

+