MojWindows

Microsoft momentálne pracuje na druhej generácii svojej obrovskej digitálnej tabule Surface Hub. Potvrdil to priamo hovorca spoločnosti v oficiálnom vyjadrení pre viacero zahraničných portálov.

„(Tabuľa) Surface Hub vytvorila úplne novú kategóriu zariadení a sme nadšení silnou odozvou, ktorú vyvolala po celom svete. Momentálne pracujeme na V2 (druhej generácii) a o podrobnosti sa podelíme ešte v prvej polovici tohto roka“, uviedol hovorca spoločnosti Microsoft.

Softvérový gigant tak v prvej polovici roka zjavne plánuje oficiálne predstaviť svoju novinku pre firmy, pričom pracovať má aj na vylepšení operačného systému súčasnej generácie Surface Hub s cieľom priniesť viacero nových možností, vrátane tých, ktoré svoj debut zažijú s príchodom hardvérovo vylepšeného modelu „Surface Hub V2”. Už dlhšiu dobu má byť pripravovaná aj priama integrácia služby Microsoft Teams.

Podľa dostupných informácií malo o digitálnu tabuľu Surface Hub doteraz záujem prejaviť už viac ako 5000 firiem z 25 krajín, a to aj napriek tomu, že nejde o práve najlacnejšie riešenia. Cena začína na 7000 dolároch pri 55-palcovom variante, a ten väčší, 84-palcový, sa predáva za 20000 dolárov.

Po tomto produkte má byť dokonca výrazne vyšší dopyt než sa očakávalo. Portál Thurrot mala spoločnosť Microsoft informovať, že tento rok nebude kvôli problémom s produkciou schopná splniť všetky objednávky, o čom zákazníkov začala informovať počas tohto týždňa. Vzhľadom na túto situáciu ich rovno oboznamuje s možnosťou počkať si na „Surface Hub V2”.

Náš tip
Microsoft spustil predobjednávky na svoju novinku Surface Hub
10.03.2018

+