MojWindows

S blížiacim sa dátumom vydania hry Sea of Thieves, ktoré je naplánované na 20. marca, štúdio Rare otvára dvere do svojho zdieľaného online sveta počas finálnej testovacej fázy. Otvorený beta test potrvá od 9. do 11. marca a umožní všetkým hráčom nalodiť sa na pirátsku loď a vyraziť na otvorené more.

Okrem úloh od Gold Hoarders dostupných už počas uzatvoreného beta testu, sa môžete tento víkend vôbec po prvýkrát zúčastniť plavieb pre spoločnosť Merchant Alliance, a navyše môžete naraziť na pevnosti Skeleton Forts obsadené kostlivcami.

Na otvorený beta test nebude uvalené žiadne embargo, hráči tak môžu streamovať, vytvárať videá, obrázky a zdieľať ich s ostatnými. Zapojiť sa môžu hráči na počítačoch s Windows 10, ako aj konzolách rodiny Xbox One, a to úplne bezplatne. Nakoľko ale ide o online multiplayerovú hru, pre konzoly je nutné mať aktívne predplatné v službe Xbox Live.  Hru stiahnete prostredníctvom digitálneho obchodu Microsoft Store.

Štúdio Rare bude zverejňovať všetky informácie a detaily o prebiehajúcom otvorenom beta teste prostredníctvom oficiálnych stránok Seaofthieves.com a oficiálneho účtu na Twitteri @SeaOfThieves.

Náš tip
Microsoft oznámil 8 marcových prírastkov pre službu Xbox Game Pass

 

09.03.2018

+