MojWindows

Microsoft sa už dlhšiu dobu snaží čo najviac vylepšiť svoju streamovaciu službu Mixer, predtým známu ako Beam, aby ju dostal do stavu, kedy môže plne konkurovať aj zvučným menám tohto odvetvia. Nedávno bola ohlásená nová možnosť ako si môžu „streameri“ finančne prilepšiť pomocou priameho odporúčania hier, a teraz to vyzerá tak, že pripravovaná je ďalšia výraznejšia úprava.

Softvérový gigant totiž požiadal o udelenie ochrannej známky pre riešenie s názvom „Mixplay“ a podľa popisu pôjde o záležitosť bližšie prepojenú práve s existujúcou službou Mixer. Za označením „Mixplay“ sa môže skrývať nová aplikácia, rovnako ako aj rozširujúca funkcia.

Vzhľadom na to, že text odkazuje na „vytváranie, prezeranie, publikovanie, produkciu a vysielanie digitálneho obsahu“, je veľmi pravdepodobné, že pripravovaná novinka bude súvisieť priamo s úpravou videí a vysielaného obsahu zo služby Mixer. Tá rozhodne potrebuje používateľom ponúknuť čo najviac relevantných možností, inak nebude mať príliš veľkú šancu pretlačiť sa medzi obrov ako Twitch a YouTube.

Zdroj: WindowsCentral

10.03.2018

+