MojWindows

Logitech chce s novým headsetom Logitech G PRO Gaming Headset hráčom ponúknuť niečo, čo môžu nosiť počas dlhého hrania bez akýchkoľvek problémov s pohodlím.

Uvádza, že najnovší prírastok je odľahčený, pevný, maximálne pohodlný a ponúka presne taký zvuk aký hráči potrebujú. Ide o pomerne priamočiary kúsok so stereo zvukom a analógovým pripojením, bez dizajnových výstrelkov.

O zvukovú stránku sa starajú drivery Logitech G Pro-G vyrobené z materiálu s hybridnou sieťovou štruktúrou. Podpísať sa to malo na vysoko kvalitnom zvuku s údernými basmi a precízne artikulovanými výškami. To celé pri extrémne malom skreslení.

Logitech G Pro

Vyzdvihovaná je aj zvuková izolácia okolia, ktorú majú zaisťovať náušníky z koženky. Podľa výrobcu majú v porovnaní s predošlými modelmi poskytovať až o 50 percent väčšiu izoláciu okolitých ruchov. Dôležité má byť aj to, že vynikajúco sedia na ušiach a sú extrémne pohodlné.

Logitech G Pro

Headset je vybavený odnímateľným mikrofónom s pop filtrom pre tlmenie sykaviek a výrazných hlások, ako aj s funkciou pre potláčanie okolitého ruchu a vyššou citlivosťou než Logitech doteraz zvykol ponúkať.

Navrhnutý mal byť v spolupráci s hráčmi z oblasti eSport. Aj kvôli tomu sa zjavne stal oficiálnym headsetom pre akcie ligy elektronických športov Electronic Sports League (ESL) CS: GO Pro League, ESL One a ESL Premiership.

Očakáva sa, že headset Logitech G PRO bude na trhu k dispozícii v apríli 2018 za cenu 99.99€.

Zdroj: TS

29.03.2018

+