MojWindows

Divízia Xbox informovala, že s ohľadom na veľkú popularitu konzolovej verzie titulu PlayerUnknown’s Battlegrounds, ktorý od svojho vydania na rodinách konzol Xbox One prilákala už viac ako 4 milióny hráčov, bude do predaja uvedené nové balenie konzoly Xbox One S PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Ako už napovedá samotný názov, obsahom bude konzola Xbox One S s bezdrôtovým ovládačom a 1 TB pevným diskom spolu s kódom na stiahnutie PlayerUnknown’s Battlegrounds. Chýbať nebude ani 14 dňové predplatné služby Xbox Live Gold, či mesačné predplatné služby Xbox Game Pass.

Balenie Xbox One S PlayerUnknown’s Battlegrounds sa má u vybraných predajcov objaviť od 20. februára za odhadovanú maloobchodnú cenu 299€.

Exkluzívne pre Česko a Slovensko sa do predaja dostáva aj balenie konzoly Xbox One X s hrou Forza Motorsport 7 za odhadovanú maloobchodnú cenu na úrovni 499€. Obsahom balenia je konzola Xbox One X, bezdrôtový ovládač, kód na stiahnutie hry Forza Motorsport 7, 14 dňové predplatné služby Xbox Live Gold a mesačné predplatné služby Xbox Game Pass.

Hoci divízia Xbox informuje, že toto balenie bude dostupné „čoskoro“, v ponuke slovenských eshopov sa už nachádza s označením „na sklade“.

07.02.2018

+