MojWindows

Divízia Xbox si to opäť načasovala priam ideálne a všetci priaznivci konzolového hrania, či už na Xbox 360 ale niektorej konzole z rodiny Xbox One, si môžu tento víkend užiť online hranie so svojimi priateľmi aj bez toho, aby mali aktívne predplatné v službe Xbox Live Gold. Od dnešného dňa až do 18. februára je jeden z najhlavnejší benefitov tohto predplatného – online multiplayer, dostupný zadarmo.

Ideálne načasovanie spomíname kvôli tomu, že aj pokiaľ by ste náhodou vo svojej hernej knižnici nemali žiaden vhodný titul, využiť môžete dni bezplatného prístupu k dvojici NBA 2K18 a Rainbow Six Siege, ktoré sú práve počas týchto dní vďaka akcii „Free Play Days“ dostupné pre všetkých záujemcov na konzolách rodiny Xbox One.

V prípade, že by vám nesadla spomínaná dvojica, pustiť sa ešte môžete do populárnej akcie Overwatch, kde pod taktovkou spoločnosti Blizzard taktiež prebiehajú dni voľného hrania. Rozhodne sa tak nemôžete sťažovať na to, že nemáte čo hrať a kombinácia aktuálnych akcií sľubuje aktívny hráčsky víkend.

Pre priaznivcov hrania na počítačoch dávame do pozornosti ešte možnosť bezplatne a natrvalo získať hororovú sci-fi akciu Dead Space.

Náš tip
Službu Xbox Live aktívne využíva 59 miliónov používateľov
15.02.2018

+