MojWindows

Microsoft presne pred rokom oznámil plánované spustenie programu Windows Insider Program for Business (WIP4Biz), čím efektívne vytvoril cestu ako sa do testovania pripravovaných noviniek pre Windows 10 môžu zapojiť aj firmy.

Ponúkané sú tú v podstate rovnaké veci ako to je v prípade programu pre bežných používateľov, výnimkou je to, že sú prispôsobené, aby čo najviac vyhovovali firemnému prostrediu. Primárnym cieľom tejto odnože programu Windows Insider je teda firmám čo najviac pomôcť s prípravou na nasadenie nových verzií systému a všetkým, čo s tým súvisí.

Okrem toho, že správcovia IT infraštruktúry získavajú testovacie verzie systému ešte pred ich oficiálnym vydaním, majú prístup aj k pokročilým nástrojom pre analýzu a odhaľovanie možných problémov dávno predtým ako reálne začnú s nasadzovaním aktualizácií.

To, že nešlo o výstrel naslepo potvrdzujú aj štatistiky programu, ktoré hovoria, že za necelý rok pôsobnosti sa rozhodlo zapojiť viac ako 90 000 ľudí pochádzajúcich z 30 000 organizácií po celom svete – od malých firiem až po svetové korporácie, vrátane medzinárodných bánk a technologických spoločností.

Zdroj: WindowsCentral

15.02.2018

+