MojWindows

Samsung sa dlhodobo venuje segmentu monitorov, kde sa okrem prípravy nových modelov aktívne venuje aj softvérovej otázke s cieľom majiteľom čo najviac uľahčiť ich používanie. Práve vďaka tomu mala pred časom vzniknúť aj aplikácia s názvom Easy Setting Box.

Tá príde vhod hlavne majiteľom monitorov s väčšou zobrazovacou plochou, ktorú môžu využívať na prácu hneď s niekoľkými oknami aplikácií. Aplikáciauľahčuje práve rozdelenie pracovnej plochy na viacero menších, do ktorých je možné jednoduchšie umiestňovať jednotlivé okná a programy.

Samsung pri aplikácií Easy Setting Box uvádza, že stačí len párkrát kliknúť na požadované okná a vybrať si, v akom sektore budú nastavené. Užívateľ si zároveň môže vo vybranom rozložení ľubovoľne nastaviť veľkosť okien podľa potreby pomocou jednoduchého nastavovacieho poľa.

Zoznam podporovaných monitorov je k dispozícii na oficiálnej stránke www.samsung.com.

Postup inštalácie je jednoduchý

1) Aplikáciu si stačí stiahnuť zo stránky https://displaysolutions.samsung.com/solutions/monitor-solution/easy-setting-box. Inštalátor sa nachádza na spodku v sekcii „Resources“.

2) Nainštalovať ju a následne reštartovať počítač

3) Po reštarte sa aplikácia spustí automaticky

4) Užívateľ si už len vyberie schému, ktorú potrebuje. Pokiaľ používa viacero monitorov, je možné rozdielne nastaviť všetky.

Náš tip
Samsung S34E790C: RECENZIA ultra-širokého 34″ LED zahnutého monitora

Zdroj: TS

06.02.2018

+