MojWindows

Takzvané „voľné víkendy“, kedy vývojárske štúdia umožňujú hráčom bezplatne vyskúšať niektoré zo svojich hier sa za ostatné roky stali takmer samozrejmosťou. Preto sa aj počas tohto víkendu môžete naplno ponoriť do hrania dvojice populárnych titulov.

Rainbow Six Siege – 15. až 20. november

Už od štvrtka si môžete bezplatne vychutnať titul Rainbow Six Siege, ktorý sa napriek dlhšej pôsobnosti na trhu pravidelne teší novému obsahu.

Ubisoft sa tak snaží svoju taktickú akciu priblížiť aj hráčom, ktorí ju doteraz nepoznali a ďalej tak rozšíriť hernú komunitu. Počas časovo obmedzenej akcie si všetci záujemcovi môžu hru vyskúšať naplno – prístupné sú všetky mapy aj herné režimy.

Akcia bezplatného „víkendu“ sa vzťahuje na všetky platformy – PC, Xbox One aj PS4. Konzoloví hráči musia mať aktívne členstvo v službách Xbox Live Gold a Playstation Plus.

Overwatch – 16. až 19. február

Druhou je populárna multiplayerová akcia Overwatch od spoločnosti Blizzard Entertainment, kde si budete môcť na počítačoch, ako aj konzolách Xbox One a PlayStation 4 vyskúšať 26 hrdinov. Otestovať ich rôznorodé schopnosti je možné na 16 mapách, a to dokonca vo všetkých herných režimoch.

Aby ste si mohli Overwatch tento víkend vychutnať na počítačoch, potrebujete na to používateľsky účet v službe Battle.net. Vytvoriť sa dá bezplatne. O niečo horšie sú na tom konzoloví hráči, ktorí opäť musia mať aktívne členstvo v platených službách Xbox Live Gold a Playstation Plus.

Ako to pri týchto akciách býva, všetok obsah, ktorý cez voľný víkend získate vám bude zachovaný a prenesený do plnej verzie hry, pokiaľ sa teda rozhodnete zakúpiť ju.

Náš tip
Hororová sci-fi akcia Dead Space je momentálne dostupná zadarmo
14.02.2018

+